GIT v2 workshop

22 April

Introducing Git protocol version 2 | Google Open Source Blog

Hallo beste BIMTI’ers!

Donderdag 22 april om 8 uur s’avonds is het weer zover, een git workshop op afstand (via discord).

Deze git workshop zal in het thema staan van wat meer geavanceerder zijn dan de vorige GIT workshop
Maar het is wel te volgen als je de vorige niet heb bijbewoond.

Deze workshop zal daarom de volgende onderwerpen behandelen (die handig zijn om onder de knie te hebben tijdens je projecten en later):

1 Branches aanmaken​

2 Merging vs Rebasing​

3 Resetting Checking Out en Reverting​

4 Advanced Git Log​

5 Git Hooks​

6 Refs and the Reflog

Git wordt later in de programmeer wereld ook veel gebruikt dus het is handig om er bekend mee te raken!

Wij hopen jullie snel te zien op Donderdag 22 april om 8 uur s’avonds online in Discord!

WAN party

8 April

Donderdag 8 April is er een WAN party!
Op de agenda van de WAN party (eigenlijk een online LAN party 😉 ) staan de volgende spellen:

1 Among Us

2 Counter Strike Global Offensive

3 S4 League

4 Town of Salem

5 Jackbox Party Pack

6 Skribbl.io

7 Minecraft

8 Elk ander spel waar mensen zin in hebben

Hiernaast staat er voordat de avond wordt afgetrapt ook een ALV(Algemene Leden Vergadering) ingepland om even de volgende punten te bespreken. Dit zal niet al te lang duren :). Gevoerde beleidt, jaarekening en begroting door Joost visser,Huidige bestuur en de comissies, Uitleg over de functie secretaris, Penningmeester(Joost Visser) Instemmen, Jaarplanning van de evenementen, Eventuele inspraak van de leden.

GIT workshop

Jaja 15 juli om 7 uur s’avonds is het weer zover, een git workshop op afstand.

Dit is een git workshop voor de beginner lingen en de gevorden die een opfrissings workshop kunnen gebruiken.

Dit zal plaatsvinden via de discord server van BIMTI. link voor discord: https://discord.gg/jyRQnN